Vážení zákazníci, jar je tu as ním aj 30% zľava na všetky akčné balíčky. Buďte vo forme s príchodom jari!

Došlo k strate internetového pripojenia, skontrolujte prosím Vaše internetové pripojenie, obnovte stránku a skúste vykonať akciu znova.
Pri spracovaní vašej požiadavky došlo k chybe, obnovte prosím stránku a skúste vykonať akciu znova.

Prečo zvoliť Prodietix?

27. 10. 2021

Prečo je keto diéta Prodietix tá najlepšia na slovenskom trhu? Záleží nám na tom, aby bola vaša skúsenosť čo najpohodovejšia už od prvej chvíle, kedy začnete surfovať na našich webových stránkach. Aby sme vám celý proces chudnutia zjednodušili a dosiahli ste výsledkov, ktoré si prajete, je tu náš tím, ktorý vás prevedie výberom celej diéty, pomôže so zostavením jedálnička, je k dispozícii počas celého diétneho programu a odporučí aj postup po diéte. Neustále rozširujeme ponuku proteínových jedál, vylepšujeme chute a dbáme na jednoduchosť a praktickosť balenia. Vaše objednávky sme pri expresnej doprave schopní doručiť ešte v ten istý deň, spravidla potom do dvoch pracovných dní. Sme pripravení vám podať pomocnú ruku vo chvíľach, kedy si nebudete vedieť rady.

1. Jediná keto diéta na mieru

Keto diéta Prodietix presne odráža vaše individuálne potreby aj chute. To, ako bude diétny program vyzerať, záleží na rade parametrov, ktoré je vždy potrebné vziať do úvahy pre dosiahnutie maximálnych výsledkov. Výberom individuálneho diétneho balíčka to však nekončí, aj zostavenie jedálnička z jednotlivých jedál záleží úplne na vás. Doprajte si preto chute, ktoré máte radi.

2. Garancia spokojnosti

Diéta vám nesedí alebo sa objavil iný druh nespokojnosti? Náš tím výživových poradcov je vám pripravený podať pomocnú ruku a vzniknuté ťažkosti vám pomôže vyriešiť. Ak aj napriek tomu nebudete dosahovať požadovaných výsledkov, v rámci programu Garancia spokojnosti vám ponúkame možnosť vrátenia proteínových jedál späť - a my vám vrátime peniaze.

3. Najlepší výber

Na čo máte dnes chuť? Ako bude vyzerať váš jedálniček, je úplne vo vašich rukách. Rešpektujeme individualitu chutí, preto si u nás môžete všetky jedlá do keto diéty vybrať podľa toho, čo vám chutí. Ak vám náhodou niektoré z jedál nechutia, ponúkame vám možnosť výmeny všetkého, s čím nebudete spokojní.

4. Najlepšia chuť

Keto diéta Prodietix má nielen francúzske korene, ale predovšetkým tiež francúzsku chuť! Čo je tajomstvom našej receptúry? Základom kvalitné a výživné suroviny, pestré porcie a široká paleta chutí, ktorú dopĺňa odporúčaný denný príjem zeleniny. Vďaka tomu si budete váš proces chudnutia naozaj vychutnávať.

5. Najrýchlejšie doručenie

Tešíte sa, až budete môcť s keto diétou začať? Balíčky nabité proteínovými jedlami sa k vám snažíme doručit čo najrýchlejšie. Zvyčajne ich máte doma do dvoch pracovných dní od odoslania objednávky .

6. Najlepší zákaznícky servis a poradenstvo

Váš úspech je našou vizitkou, preto je pre vás k dispozícii odborné výživové poradenstvo. Naši výživoví poradcovia vám pomôžu s výberom najvhodnejšieho diétneho programu, môžete sa nich obrátiť počas chudnutia a nenechajú vás v štichu ani po skončení diéty. Prenechať na nás môžete aj výber jedál, prípadne nám do poznámky pripísať svoje chuťové preferencie.

7. Najlepšie balenie

Desí vás predstava veľká pixla prášku s odmerkou ako vidina toho jediného, čo budete pri keto diéte jesť? V Prodietix vás nič také nečaká! Naše proteínové jedlá nie sú len z prášku, navyše sme baleniu venovali dostatočnú pozornosť, aby bola diéta praktická a jednoduchá. Stačí vziať, rozbaliť a pochutnať si.

8. Skvelé akcie

Na našich stránkach nájdete každý deň desiatky zľavnených produktov v špeciálnych akciách a výpredajoch. A nielen to! Okrem pravidelných akcií pre vás pripravujeme aj špeciálne Prodietix zľavové kódy. Ako získať ďalšie zľavové kódy? Našim verným zákazníkom rozdávame za ich nákupy, rozosielame ich v newsletteri alebo ich zverejňujeme na sociálnych sieťach. Zaregistrujte sa aj vy a získajte prístup k špeciálnym akčným ponukám, novinkám aj súťažiam, alebo nás sledujte na sociálnych sieťach.