Letný cestovinový šalát s kuracím mäsom

Ideálny letný obed? Ľahký a osviežujúci, ale pritom sýty a výživný! Taký je letný cestovinový šalát s kuracím mäsom. Recept je vhodný do tretej fázy diéty alebo počas programu Prodietix Balance.
Ingrediencie na 4 porcie:
300 g kuracích pŕs bez kože
250 g cestovín Prodietix Balance (30 g na porciu pre 3. fázu diéty)
2 paradajky
1 šalátová uhorka
1 paprika (žltá alebo červená)
1 ks grécky jogurt (menšie balenie)
1 ks kyslá smotana (menšie balenie)
2 lyžice pažítky
1 lyžica olivového oleja
sójová omáčka
soľ
korenie
Postup prípravy:
Kuracie mäso očistíme a nakrájame na rezančeky. Potom ho osolíme, okoreníme, ochutíme sójovou omáčkou a opečieme na panvici s trochou oleja dozlatista.
Cestoviny uvaríme v osolenej vode podľa návodu.
Zeleninu (papriky, paradajky a uhorku) umyjeme, očistíme a nakrájame na malé kocky.
V miske zmiešame mäso, cestoviny a nakrájanú zeleninu. Pridáme grécky jogurt, kyslú smotanu, soľ a korenie. Cestovinový šalát dobre premiešame.