Veselá Veľká noc! Máme pre vás veľkonočný darček v podobe 25% zľavy na Protein Bueno Coconut po zadaní kódu KOKOSBUENO25SK.

Došlo k strate internetového pripojenia, skontrolujte prosím Vaše internetové pripojenie, obnovte stránku a skúste vykonať akciu znova.
Pri spracovaní vašej požiadavky došlo k chybe, obnovte prosím stránku a skúste vykonať akciu znova.

Kristýna S.

20. 4. 2022

Nikdy som stravu veľmi neriešila. Jedla som jednoducho to, na čo bola chuť, a bez akéhokoľvek obmedzovania. Vyvažovať som sa to snažila ovocím a zeleninou, ale aj tak som na sebe začala pociťovat pár kil navyše. Jedného dňa mi kolegyňa rozprávala do diéte od Prodietix. Po našom hovore som začala přemýšľať o diéte. Podľa kalkulačky, do ktorej som zadala svoj cieľ schudnúť 7 kíl, mi vyšiel program diéta "S" na 30 dní. Ani chvíľu som neváhala a program objednala. Trochu som sa toho bála, pretože som nikdy žiadnu diétu neskúšala. Nakoniec so mnou však chudol aj manžel, získala som tak o to vačšiu motivaciu vydržať. Musim uznať, že prvý deň bol pre mňa cekovem ťažký, nabehnúť na iný kolobeh a celkovo na úplne inú stravu. Po dvoch dňoch to už šlo skoro samo a začalo ma to dokonca baviť. A pretože som sa deň odo dňa cítila lepšie, nechcela som si to pokaziť. Počas diéty som si veľmi obľúbila tyčinky a teplé nápoje. Okrem toho, že som schudla, mám aj viac energie, lepšiu náladu a chuť zase športovať. Dúfam, že se mi aj naďalej podarí zachovať si zabehnutý režim a obmezdovať sacharidy.

 

Pokiaľ by som mala svoju cestu k lepšiemu ja zhrnúť do pár  viet, vyzdvihla by som hlavne jednoduchosť a pohodlnosť, ktoré program ponúka. Tiež mi prišli super recpety, podľa ktorých som si varila a variť budem stále budem.