Došlo k strate internetového pripojenia, skontrolujte prosím Vaše internetové pripojenie, obnovte stránku a skúste vykonať akciu znova.
Pri spracovaní vašej požiadavky došlo k chybe, obnovte prosím stránku a skúste vykonať akciu znova.

Petra G.

19. 7. 2022

Diétu od firmy Prodietix som už mala. Znovu som si ju vybrala z dôvodu veľkej spokojnosti z minula a pre zaručene dobrý výsledok. Aby to pre všetkých v rodine bolo ľahšie, rozhodli sme sa držať diétu so sestrou a mamičkou spoločne.

Páči sa mi, že spoločnosť má vytvorenú diétnu kalkulačku, do ktorej človek zadá, aká je jeho počiatočná hmotnosť a aká je cieľová. Ďalej sa tam zadáva niekoľko ďalších hodnôt a parametrov, z ktorých je každému spočítaná diéta na mieru. Mne vyšla diéta S na 12 týždňov.

Celý môj diétny proces mi príde super, vyzdvihla by som možnosť vybrať si jedlá podľa svojej chuti. Zo všetkých jedál čo som si zvolila ja, som si najviac obľúbila čokoládový koláč. Som totiž milovník čokolády a tohto by som zjedla najviac. Naopak na chuť mi vôbec neprišli palacinky a omelety.

Vďaka diéte sa teraz cítim lepšie. Nadšená som hlavne z toho, že mám konečne viac možností v obliekaní. Predtým som sa skoro do ničoho nezmestila a to ma štvalo. Celému tímu Prodietix veľmi ďakujem, bola to najlepšia voľba môjho života!