Veselá Veľká noc! Máme pre vás veľkonočný darček v podobe 25% zľavy na Protein Bueno Coconut po zadaní kódu KOKOSBUENO25SK.

Došlo k strate internetového pripojenia, skontrolujte prosím Vaše internetové pripojenie, obnovte stránku a skúste vykonať akciu znova.
Pri spracovaní vašej požiadavky došlo k chybe, obnovte prosím stránku a skúste vykonať akciu znova.

Petra S.

27. 7. 2022

Momentálne som mamičkou na materskej dovolenke, ktorá si užíva všetok čas strávený s rodinou. Športovaniu sa teraz vôbec nevenujem, ale keď to tak vezmem, veľa lietam za synom, a to sa podľa mňa tiež trochu počíta ako šport. Firmu Prodietix poznám a mám ju rada. Diétu od nich som už raz držala a bola som s ňou veľmi spokojná. Do chudnutia a tohto celého procesu sme sa pustili spolu s mojou mamičkou, obe sme sa navzájom podporovali a užívali si to spolu.

S diétou som začala aby som schudla aspoň 20 kg, čo sa mi skoro podarilo. Aj napriek tomu, že začiatok bol ťažký, je celý proces iba o tom si nastaviť, že za tým čo človek chce, si musí ísť. Mala som diétny program M na 12 týždňov a musím povedať, že skoro všetky jedlá boli dobré a chutili mi. Naozaj nič strašné. Mojím favoritom sú tyčinky, a to hlavne tie vanilkové, tie mi veľmi chutia. Tiež som si obľúbila ich celozrnný chlieb, naopak mi ale vôbec nechutila hríbiková omeleta.

Vo svojom tele sa teraz cítim oveľa lepšie, a to hlavne pri fyzických činnostiach. Cítim sa ľahšie a všetko mi ide lepšie. Vďaka diéte som si zvykla na to, jesť menšie porcie a jesť pravidelne, v čom by som chcela aj naďalej pokračovať. Veľmi ďakujem celému tímu Prodietix za super prístup.