Francúzska proteínová diéta

Hovädzie mäso na hubách a baklažánu



Recept je vhodný pre: 2. fáza, 3. fáza

ingrediencie pre jednu porciu

  • 200 g čerstvých húb
  • 1 lyžička soli
  • ¼ lyžičky chilli
  • ¼ cibule
  • korenie
  • 1 menšia baklažán
  • 2 polievkové lyžice oleja
  • 100 g hovädzieho mäsa

postup prípravy

Nakrájame si baklažán, čerstvé huby a hovädzie mäso na kocky. Mäso si okoreníme čiernym korením a osolíme. Dochutíme ¼ lyžičkou mletého čili. Na horúcu panvicu pridáme 2 polievkové lyžice oleja a vložíme ¼ nakrájané cibule. Akonáhle je cibuľka opečená dozlatista, pridáme mäso a opečieme, potom pridáme baklažán a chvíľu povaríme. Nakoniec pridáme čerstvé huby. Okoreníme, premiešame a dusíme. Akonáhle je mäso hotové, môžeme podávať.

Online kalkulačka

Spočítajte si svoj diétny program

žena muž

Problematické partie

Poraďte sa s výživovým poradcom

Zarezervujte si bezplatnú telefonickú konzultáciu s výživovým poradcom