Hubová smaženica



Recept je vhodný pre: 1. fáza, 2. fáza, 3. fáza

ingrediencie na 1 porciu

  • 1 porcia Prodietix - Šampiňónová omeleta
  • 150 g húb (môžeme použit aj mrazené)
  • lyžica za studena lisovaného slnečnicového alebo olivového oleja
  • 1 lyžica sušenej cibule
  • rasca
  • soľ
  • čierne korenie

postup prípravy

Na rozpálenú panvicu nalejeme lyžicu oleja a pridáme sušenú cibuľku. Necháme ľahko speniť a vsypeme očistené huby. Zľahka opražíme, pokým huby nepustia vodu. Potom pridáme rascu, prikryjeme prikrývkou a necháme dusiť huby domäkka. Medzitým si v miske podľa návodu rozmiešame zmes na Prodietix Šampiňónovú omeletu. Po zmäknutí huby osolíme a okoreníme a zalejeme pripravenou zmesou na omeletu. Za stáleho miešania prehrejeme na panvici, pokým zmes nestuhne. Pred podávaním môžeme ešte posypať pažítkou.

Online kalkulačka

Spočítajte si svoj diétny program

žena muž

Problematické partie