Hubová smaženica



Recept je vhodný pre: 1. fáza, 2. fáza, 3. fáza

ingrediencie na 1 porciu

  • 1 porcia Prodietix - Šampiňónová omeleta
  • 150 g húb (môžeme použit aj mrazené)
  • lyžica za studena lisovaného slnečnicového alebo olivového oleja
  • 1 lyžica sušenej cibule
  • rasca
  • soľ
  • čierne korenie

postup prípravy

Na rozpálenú panvicu nalejeme lyžicu oleja a pridáme sušenú cibuľku. Necháme ľahko speniť a vsypeme očistené huby. Zľahka opražíme, pokým huby nepustia vodu. Potom pridáme rascu, prikryjeme prikrývkou a necháme dusiť huby domäkka. Medzitým si v miske podľa návodu rozmiešame zmes na Prodietix Šampiňónovú omeletu. Po zmäknutí huby osolíme a okoreníme a zalejeme pripravenou zmesou na omeletu. Za stáleho miešania prehrejeme na panvici, pokým zmes nestuhne. Pred podávaním môžeme ešte posypať pažítkou.