Francúzska keto diéta

V regiónech Martin a Spišská Nová Ves kvôli krizovému stavu ochorenia Covid-19 môže dojsť k oneskoreniu doručenia zásielok u prepravcu SPS. Za komplikácie sa ospravedlňujeme.

Zadajte v košíku zľavový kód FEBRUAR20 a získajte dodatočnú zľavu 20 EUR na nákup nad 120 EUR. Akcia platí do 28.2.2021.

Ľahučký šalát zo stopkového zeleru



Recept vhodný pre: 1. fázu, 2. fázu, 3. fázu

ingrediencie pre 2 porcie

  • 300 g stopkového zeleru
  • 1 menší rímsky šalát (alebo ľadový šalát)
  • 1 lyžica citrónovej šťavy
  • 1 lyžica dijonskej horčice
  • hŕstka hladkolistej petržlenovej vňate
  • soľ
  • čierne korenie

postup prípravy

Zeler opláchneme a odkrojíme spodný drevnatý koniec a aj najtenší vrchný koniec - môžu byť horké. Olúpeme hornú šupku s vláknami, ktoré vyčnievajú pri odrezanie koncov zeleru. Lepšie je vyberať zelery väčšie, hrubšie, pretože vlákna je potrebné odstrániť dôkladne. Po očistení zeler nakrájame na drobné kúsky. Rímsky (alebo ľadový) šalát umyjeme, osušíme a natrháme na kúsky. Ako dressing zmiešame horčicu, nadrobno nasekanú petržlenovú vňať a citrónovú šťavu. Podľa chuti pridáme soľ, čierne korenie a premiešame so zelerom a šalátom. Podávame ako prílohu k proteínovým jedlám alebo samostatne medzi jedlami.

Online kalkulačka

Vypočítajte, aký diétny program je pre Vás najvhodnejší?

Pohlavie

Problematické partie

Hľadám najvhodnejší program...

Poraďte sa s výživovým poradcom

Zarezervujte si bezplatnú telefonickú konzultáciu s výživovým poradcom