Francúzska proteínová diéta

Párky s pučenými zemiakmi a uhorkovým šalátom



Recept je vhodný pre: 1. fáza, 2. fáza, 3. fáza

ingrediencie pre dve porcie

  • 1 balenie Prodietix pučených zemiakov
  • 1 balenie Prodietix frankfurtských alebo koktejlových párkov
  • 1 celá uhorka
  • 1 tabletka stévie
  • 2 lyžice octu
  • 2 dcl vody
  • soľ
  • korenie

postup prípravy

Najskôr si pripravíme uhorkový šalát. Uhorku nastrúhame na hrubom strúhadle do väčšej misy. Do 2 dcl vody hodíme stévii a necháme rozpustiť. Až sa stévie rozpustí, pridáme ocot, soľ a korenie a takto pripravenú zálievku nalejeme do misy s nastrúhanou uhorkou.
Prodietix šťouchané zemiaky pripravíme podľa návodu na zadnej strane obalu. Párky opečieme na panvici, ktorú vymažeme trochou oleja.
Takto pripravený pokrm rozdeľte na 2 polovice, aby ste neprekročili dávku bielkovín vhodnú na 1 porciu. Druhú polku porcie potom môžete skonzumovať v priebehu dňa, ako ďalšie proteínové jedlo.

V 3. fáze nahraďte Prodietix šťouchané zemiaky zemiakmi klasickými ako sacharidovú prílohu.

Online kalkulačka

Spočítajte si svoj diétny program

žena muž

Problematické partie

Poraďte sa s výživovým poradcom

Zarezervujte si bezplatnú telefonickú konzultáciu s výživovým poradcom