Párky s pučenými zemiakmi a uhorkovým šalátom
Recept je vhodný pre: 1. fáza, 2. fáza, 3. fáza
ingrediencie pre dve porcie
- 1 balenie Prodietix pučených zemiakov
- 1 balenie Prodietix frankfurtských alebo koktejlových párkov
- 1 celá uhorka
- 1 tabletka stévie
- 2 lyžice octu
- 2 dcl vody
- soľ
- korenie
postup prípravy
Najskôr si pripravíme uhorkový šalát. Uhorku nastrúhame na hrubom strúhadle do väčšej misy. Do 2 dcl vody hodíme stévii a necháme rozpustiť. Až sa stévie rozpustí, pridáme ocot, soľ a korenie a takto pripravenú zálievku nalejeme do misy s nastrúhanou uhorkou.
Prodietix šťouchané zemiaky pripravíme podľa návodu na zadnej strane obalu. Párky opečieme na panvici, ktorú vymažeme trochou oleja.
Takto pripravený pokrm rozdeľte na 2 polovice, aby ste neprekročili dávku bielkovín vhodnú na 1 porciu. Druhú polku porcie potom môžete skonzumovať v priebehu dňa, ako ďalšie proteínové jedlo.
V 3. fáze nahraďte Prodietix šťouchané zemiaky zemiakmi klasickými ako sacharidovú prílohu.
Hľadám najvhodnejší program...