Francúzska keto diéta

Pizza

Kód: 62120064

Pizza
Novinka

Nízkoenergetická zmes na prípravu pizze s topingom, so zníženým obsahom cukrov, tukov a zvýšeným obsahom bielkovín (51%).

Cena: 1,98 €

skladom

Návod na prípravu:

Návod na prípravu cesta:

na 25 gramov zmesi na pečenie pridajte 40 ml vody a miešajte kým nevznikne hladké cesto. Vyberte cesto a dlaňami naťahujte do tvaru kruhu s priemerom 15 - 20 cm. Položte na papier na pečenie a potrite topingom. Pečte 15 minút v rúre predhriatej na 200 ° C. 

Návod na prípravu topingu:

4 gramy zmesi pridajte do 30 ml vody. Dobre premiešajte. Nechajte pár minút odstáť a rehydrovať. Ihneď po príprave skonzumujte.

Nutričné zloženie:

100 g 29 g (jedna porcia)
Bielkoviny 51,03 g 14,8 g
Tuky 3,1 g 0,9 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 1,03 g 0,3 g
Sacharidy 16,90 g 4,9 g
z toho cukry 4,14 g 1,2 g
Energia 327,59 kcal 95 kcal
1382,76  kJ 401 kJ
Vláknina 13,79 g 4 g
Soľ 3,52 g 1,02 g

Vitamíny a minerály:

 množstvo na 25g % DDD
Draslík 165mg 8 %
Vápník 194 mg 24 %
Fosfor 129 mg 18 %
Horčík 36 mg 9 %
Vitamin A 120 µg 15 %
Vitamin C 12 mg 15 %
Vitamin E 1,8 mg 15 %
Vitamin B1 0,17 mg 15 %
Vitamin B2 0,21mg 15 %
Vitamin B3 2,4 mg 15 %
Vitamin B5 0,9 mg  15 %
Vitamin B6 0,21 mg 15 %
Vitamin B8 7,5 µg 15 %
Vitamin B9 30 µg 15 %
Vitamin B12 0,38 µg 15 %

Zloženie:

cesto: Mliečne bielkoviny (emulgátor: lecitíny), pšeničná múka (lepok), pšeničné vláknina (lepok), sušené vaječné bielky a žĺtky, textúrované pšeničné bielkoviny ((pšeničné proteíny (lepok), pšeničný škrob (lepok)) (siričitany), soľ , protispekavé látky: uhličitany draselné a uhličitany horečnaté, kypriace látky: difosforečnany a uhličitany sodné (lepok), aróma (siričitany), minerálne látky mlieka, vitamíny (C, B3, E, B5, B6, B2, B1, a, B9, B8, B12), maltodextrín. toping: Paradajky (42.7%), sójové bielkoviny, zahusťovadlá: guma guar, soľ, syrový prášok (sušená srvátka (mlieko), spracovaný syr (mlieko), kvasnicový extrakt, sušené maslo (mlieko), soľ , maltodextrín, mliečne bielkoviny) (7.4%), aróma (lepok), bylinky (majoránka, tymian, bazalka, rozmarín), cesnak, kyselina: kyselina citrónová, antioxidanty: rozmarínové extrakty a alfa-tokoferol.

Alergény:

mlieko, lepok, siřičitany, sója, vajcia

Hodnotenie užívateľov

Monika (6 z 10) 9. 9. 2020

Cesto je take onicom, ale topping je super, skusam doplnat cesnak, korenie, hriby atd., aby to bolo chutne :)

Alica B. (10 z 10) 4. 7. 2020

Mne teda chutila. Do cesta som pridala suseny cesnak a oregano, do topingu suseny cesnak. Na vrch som si dala na tenko nakrajanu cuketu, cibulu a sampinony.

Martin (8 z 10) 10. 6. 2020

Nie je idealna, no vcelku chutna :) cesto bolo dost nadychane a jemne.

  • Rychlost pripravy
  • Chut
  • Mala porcia 😂

Oliver (8 z 10) 15. 5. 2020

Pizza chutí podobne ako pizza posúch z potravín, cesto má normálnu konzistenciu a aj chuť je v pohode, ja som si to dal s grilovanou cuketou a bolo to top

Dominika (8 z 10) 10. 5. 2020

Pizzu som sa rozhodla vyskúšať aj napriek pomerne negatívnym recenziám a musím povedať, že ma príjemne prekvapila. Cesto som zarobila tak, ako sa píše v návode (40ml vody) a miešala vidličkou dovtedy, kým nevznikla takmer homogénna hmota, ktorá sa drobila len minimálne. Takéto cesto som vložila medzi papier na pečenie a valčekom vyvaľkala na rozmer s priemerom cca 20cm. Cesto bolo hrubé asi tak 1mm a pripomínalo skôr lokšu než pizzu. Toping som zarobila podľa návodu, najprv bol riedky ako voda, no po cca 1-2min zhustol a túto hmotu som vyliala na cesto, ktoré som z papiera neodliepala a vložila do rúry na 15min. pri 200°C (horný+dolný ohrev bez ventilátora). Chuťovo toping prekvapil, čakala som akúsi prekorenenú až nevyváženú chuť, no bolo to skôr ako štandardné výrobky s pizza príchuťou (napr. pizza rožky alebo bakerolls). Cesto malo zvláštnu konzistenciu-určite nie ako štandardné cesto, skôr bolo gumenejšie, no dalo sa to zvládnuť. Na diétnu pizzu v pohode.

Kajs (6 z 10) 30. 3. 2020

Nebola vôbec zlá. Cesto má síce zvláštnu konzistenciu a samo o sebe aj chuť, no s malými úpravami je pomerne chutná. Pridala som o trošku viac vody do topingu, tiež soľ, do cesta štipku čierneho korenia a soli + posypala dusenými osolenými šampiňónmi (asi 4 ks) a pažítkou a nechala piecť. V tejto forme to bolo ok :)

Tamara (2 z 10) 28. 3. 2020

Lenka (2 z 10) 17. 2. 2020

Ja neviem co som robila zle, ale cesto sa mi ehdalo vymiesiť. Nech som robila čokoľvek strašne sa trúsilo, takže skončili v koši

Soňa (4 z 10) 9. 2. 2020

Na pizzu som sa najviac tešila keď prišla do ponuky ale sklamala. Naozaj som skúšala ju aj dodatočne ochutiť, okoreniť, pridať zeleninu ale to cesto má zvláštnu pachuť.

L (2 z 10) 30. 1. 2020

vobec mi nechutila, asi najmenej zo vsetkych produktov, nevedela som ju dojest, mozete si na nu dat hocijaku zeleninu/oblohu, neprijemnu chut cesta nic neprebije

Zuzana (2 z 10) 28. 1. 2020

  • Žiadne
  • Nedalo sa to zjesť, snažila som sa polovicu do seba natlačiť ale musela som tú pizzu vyhodiť.

Pridať hodnotenie

  • Hodnotenie:

Online kalkulačka

Vypočítajte, aký diétny program je pre Vás najvhodnejší?

Pohlavie

Problematické partie

Hľadám najvhodnejší program...

Poraďte sa s výživovým poradcom

Zarezervujte si bezplatnú telefonickú konzultáciu s výživovým poradcom