Pizza

Návod na prípravu cesta:
na 25 gramov zmesi na pečenie pridajte 40 ml vody a miešajte kým nevznikne hladké cesto. Vyberte cesto a dlaňami naťahujte do tvaru kruhu s priemerom 15 - 20 cm. Položte na papier na pečenie a potrite topingom. Pečte 15 minút v rúre predhriatej na 200 ° C.
Návod na prípravu topingu:
4 gramy zmesi pridajte do 30 ml vody. Dobre premiešajte. Nechajte pár minút odstáť a rehydrovať. Ihneď po príprave skonzumujte.
Energetická hodnota (kJ) | 1383 (401) kJ |
Energetická hodnota (kcal) | 328 (95) kcal |
Tuky | 3.1 (0.9) g |
z toho nasýtené mastné kyseliny | 1.03 (0.3) g |
Sacharidy | 16.9 (4.9) g |
z toho cukry | 4.14 (1.2) g |
Vláknina | 13.79 (4) g |
Bielkoviny | 51.03 (14) g |
Soľ | 3.52 (1.02) g |
cesto: Mliečne bielkoviny (emulgátor: lecitíny), pšeničná múka (lepok), pšeničné vláknina (lepok), sušené vaječné bielky a žĺtky, textúrované pšeničné bielkoviny ((pšeničné proteíny (lepok), pšeničný škrob (lepok)) (siričitany), soľ , protispekavé látky: uhličitany draselné a uhličitany horečnaté, kypriace látky: difosforečnany a uhličitany sodné (lepok), aróma (siričitany), minerálne látky mlieka, vitamíny (C, B3, E, B5, B6, B2, B1, a, B9, B8, B12), maltodextrín. toping: Paradajky (42.7%), sójové bielkoviny, zahusťovadlá: guma guar, soľ, syrový prášok (sušená srvátka (mlieko), spracovaný syr (mlieko), kvasnicový extrakt, sušené maslo (mlieko), soľ , maltodextrín, mliečne bielkoviny) (7.4%), aróma (lepok), bylinky (majoránka, tymian, bazalka, rozmarín), cesnak, kyselina: kyselina citrónová, antioxidanty: rozmarínové extrakty a alfa-tokoferol.
mlieko, lepok, siřičitany, sója, vajcia
NUTRIČNÉ ZLOŽENIE na 100 g (v zátvorkách na porciu 25 g)
|
|
---|---|
Energetická hodnota (kJ) | 1383 (401) kJ |
Energetická hodnota (kcal) | 328 (95) kcal |
Tuky | 3.1 (0.9) g |
z toho nasýtené mastné kyseliny | 1.03 (0.3) g |
Sacharidy | 16.9 (4.9) g |
z toho cukry | 4.14 (1.2) g |
Vláknina | 13.79 (4) g |
Bielkoviny | 51.03 (14) g |
Soľ | 3.52 (1.02) g |