Pizza base

Postup je jednoduchý. Na cesto stačí pridať suroviny podľa jednotlivých fáz diéty a piecť spolu v rúre pri teplote 200 °C cca 5-10 minúť. Záleží na tom, ako prepečený máte radi korpus ;) Cesto si môžete vychutnať aj bez tepelnej úpravy. Napríklad ako chutný wrap, alebo jednoducho ako vláčne pečivo k nátierke alebo dipu.
Energetická hodnota (kJ) | 1015 (508) kJ |
Energetická hodnota (kcal) | 244 (125) kcal |
Tuky | 6.8 (3.2) g |
z toho nasýtené mastné kyseliny | 2.8 (1.4) g |
Sacharidy | 7.2 (3.6) g |
z toho cukry | 0.6 (0.3) g |
Vláknina | 27 (14) g |
Bielkoviny | 25 (13) g |
Soľ | 1.05 (0.53) g |
Pšeničná bielkovina, pšeničná vláknina, pitná voda, extra panenský olivový olej, hrachová bielkovina, izolovaná sójová bielkovina, ovsená bielkovina, ryžové otruby, inulín (z koreňa čakanky obyčajnej), modifikovaný pšeničný škrob, extrakt z droždia, emulgátory (mono- a diglyceridy mastných kyselín, slnečnicový lecitín), jedlá soľ, citrusová vláknina, konzervačná látka: sorban draselný; arómy.
Pšenica, sója
NUTRIČNÉ ZLOŽENIE na 100 g (v zátvorkách na porciu 50 g)
|
|
---|---|
Energetická hodnota (kJ) | 1015 (508) kJ |
Energetická hodnota (kcal) | 244 (125) kcal |
Tuky | 6.8 (3.2) g |
z toho nasýtené mastné kyseliny | 2.8 (1.4) g |
Sacharidy | 7.2 (3.6) g |
z toho cukry | 0.6 (0.3) g |
Vláknina | 27 (14) g |
Bielkoviny | 25 (13) g |
Soľ | 1.05 (0.53) g |