Francúzska proteínová diéta

Risoni s mangoldom a listovým špenátom



Recept vhodný pre 1. fázu, 2. fázu, 3. fázu

ingrediencie pre 1 porciu

  • 1 balenie Prodietix cestovín risoni
  • 2 lyžice olivového oleja
  • 2 lyžice sušeného cesnaku
  • 2 lyžice sušenej cibule
  • 150 g mangoldu
  • 150 g listového špenátu
  • soľ
  • čierne korenie
  • od 3. fázy 100 g 20% t.v.s. tvrdého syra

postup prípravy

Prodietix cestoviny risoni uvaríme podľa návodu na zadnej etikete. Umyjeme mangold a listy španátu a necháme v sitku odkvapkať. Na rozpálenú panvicu s 2 lyžicami olivového oleja dáme mangold aj špenát, ochutíme cesnakom, cibuľou a na miernom ohni restujeme približne 5 minút. Cestoviny scedíme a vmiešame orestovanou zeleninu. Podľa chuti osolíme a okoreníme. V 3. fáze diéty je možné ešte posypať nastrúhaným syrom.

Online kalkulačka

Spočítajte si svoj diétny program

žena muž

Problematické partie

Poraďte sa s výživovým poradcom

Zarezervujte si bezplatnú telefonickú konzultáciu s výživovým poradcom