Risoni s mangoldom a listovým špenátom
Recept vhodný pre 1. fázu, 2. fázu, 3. fázu
ingrediencie pre 1 porciu
- 1 balenie Prodietix cestovín risoni
- 2 lyžice olivového oleja
- 2 lyžice sušeného cesnaku
- 2 lyžice sušenej cibule
- 150 g mangoldu
- 150 g listového špenátu
- soľ
- čierne korenie
- od 3. fázy 100 g 20% t.v.s. tvrdého syra
postup prípravy
Prodietix cestoviny risoni uvaríme podľa návodu na zadnej etikete. Umyjeme mangold a listy španátu a necháme v sitku odkvapkať. Na rozpálenú panvicu s 2 lyžicami olivového oleja dáme mangold aj špenát, ochutíme cesnakom, cibuľou a na miernom ohni restujeme približne 5 minút. Cestoviny scedíme a vmiešame orestovanou zeleninu. Podľa chuti osolíme a okoreníme. V 3. fáze diéty je možné ešte posypať nastrúhaným syrom.
Hľadám najvhodnejší program...