Francúzska keto diéta

Ryžový nákyp



Vhodné pre 2. a 3. fázu

Ingrediencie (pre 4 porcie)

Postup prípravy

Tri balenia Prodietix ryžového pudingu za stáleho miešania metličkou postupne vysypeme do 300 ml studenej vody, kým sa prášok s vodou nespojí. Pridáme jeden žĺtok a necháme 15-30 minút stuhnúť v chladničke.

Bielky a čakankový sirup vyšľaháme do snehu.

Do papierom na pečenie vyložených formičiek vložíme jednu vrstvu ryžového pudingu, poukladáme pokrájané marhule (ak ste ešte len v druhej fázy diéty, marhule vynechajte), potom opäť vložte vrstvu ryžového pudingu a pečte v mierne vyhriatej rúre približne 20 min. Potom formičky vyberte a pridajte vrstvu bielkového snehu. Pečte ďalších 10 minút, kým sneh nezozlátne.

Dozdobte lístkom mäty.

Dobrú chuť

Online kalkulačka

Vypočítajte, aký diétny program je pre Vás najvhodnejší?

Pohlavie

Problematické partie

Hľadám najvhodnejší program...

Poraďte sa s výživovým poradcom

Zarezervujte si bezplatnú telefonickú konzultáciu s výživovým poradcom