Ryžový nákyp
Vhodné pre 2. a 3. fázu
Ingrediencie (pre 4 porcie)
- 3 balenia Prodietix Rýžového pudingu
- 2 vajcia
- 2 lyžičky čakankového sirupu
- 100 g čerstvých marhúľ (od 3. fázy)
- trochu mäty
Postup prípravy
Tri balenia Prodietix ryžového pudingu za stáleho miešania metličkou postupne vysypeme do 300 ml studenej vody, kým sa prášok s vodou nespojí. Pridáme jeden žĺtok a necháme 15-30 minút stuhnúť v chladničke.
Bielky a čakankový sirup vyšľaháme do snehu.
Do papierom na pečenie vyložených formičiek vložíme jednu vrstvu ryžového pudingu, poukladáme pokrájané marhule (ak ste ešte len v druhej fázy diéty, marhule vynechajte), potom opäť vložte vrstvu ryžového pudingu a pečte v mierne vyhriatej rúre približne 20 min. Potom formičky vyberte a pridajte vrstvu bielkového snehu. Pečte ďalších 10 minút, kým sneh nezozlátne.
Dozdobte lístkom mäty.
Dobrú chuť
Hľadám najvhodnejší program...