Francúzska proteínová diéta

Shirataki rezance so zeleninou a morčacím mäsom



Recept je vhodný pre: 3. fázu

ingredience pre jednu porciu

  • 150 g morčacieho mäsa bez kože
  • 2 lyžice olivového oleja
  • 1 lyžicu sójovej omáčky
  • 1 červenú papriku
  • ¼ hlávky čínskej kapusty
  • ½ póru
  • 1 lyžička sušenej cibule
  • 1 lyžička sušeného cesnaku
  • 1 balenie Shirataki rezancov
  • soľ, čierne korenie

postup prípravy

1.    Morčacie mäso nakrájame na rezance a okoreníme.

2.    Zeleninu očistíme a nakrájame - papriku a čínsku kapustu na prúžky, pór na tenšie kolieska.

3.    Rezance vybalíme a prepláchneme teplou vodou

4.    Na panvicu s nepriľnavým povrchom dáme orestovať mäso, po cca 2-3 minútach otočíme, pridáme papriku, pór, čínsku kapustu, sušenú cibuľu, sušený cesnak, sójovú omáčku, premiešame a spoločne restujeme cca 5 minút.

5.    Nakoniec pridáme rezance Shirataki, premiešame, okoreníme čerstvo pomletým čiernym korením a restujeme 1-2 minúty. Ihneď podávame.

Dobrú chuť

Online kalkulačka

Spočítajte si svoj diétny program

žena muž

Problematické partie

Poraďte sa s výživovým poradcom

Zarezervujte si bezplatnú telefonickú konzultáciu s výživovým poradcom