Špenátové lievance



Recept vhodný pre 1., 2. a 3. fázu

ingrediencie na 1 porciu

  • Prodietix omeleta s bylinkami 
  • 225 g špenátového pretlaku
  • soľ
  • čierne korenie
  • 1 lyžička sušeného cesnaku
  • 1 lyžica panenského olivového oleja

postup prípravy

V menšom kastróliku si pripravíme špenátový pretlak, ktorý necháme povariť, následne osolíme, okoreníme a pridáme sušený cesnak podľa chuti.
Prodietix omeletu pripravíme podľa návodu na zadnej strane výrobku.
Omeletu zmiešame s mierne vychladnutým špenátom a z vytvorenej zmesi vytvoríme na vyhriatej, olejom vymastenej panvici lievančeky.
Podávame s čerstvou zeleninou alebo so šalátom z čínskej kapusty

Online kalkulačka

Spočítajte si svoj diétny program

žena muž

Problematické partie