Francúzska keto diéta

Talianske hubové rizoto s parmezánom



Recept je vhodný do 2. a 3. fázy

ingrediencie na 2 porcie

  • 1 balenie Prodietix risoni
  • ¼ šalotky
  • 300 ml hovädzieho vývaru z kostí
  • 150 g hlivy ústričnej
  • 50 g čerstvého špenátu
  • 20 g parmezánu
  • 1 lyžíca olivového oleja
  • ½ lyžičky sušeného cesnaku
  • 1 lyžička citronovej šťavy

postup prípravy

Do rozohriatej panvice nalejeme lyžicu olivového oleja a vložíme ¼ nadrobno nakrájanej šalotky. Akonáhle šalotka začne zlatnúť, nasypeme do panvice risoni a chvíľu opekáme. Následne pridáme na pásiky nakrájanú hlivu ustricovú, sušený cesnak a zalejeme 300 ml vývaru.

Varíme, kým risoni nezmäknú. Následne pridáme čerstvé lístky špenátu.

Panvicu stiahneme z platne, pridáme 20 g nadrobno nastrúhaného parmezánu a lyžičku citrónovej šťavy a zamiešame.

Prikryjeme pokrievkou a necháme 5 minút odstáť. Potom podávame.

Online kalkulačka

Vypočítajte, aký diétny program je pre Vás najvhodnejší?

Pohlavie

Problematické partie

Hľadám najvhodnejší program...

Poraďte sa s výživovým poradcom

Zarezervujte si bezplatnú telefonickú konzultáciu s výživovým poradcom