Veselá Veľká noc! Máme pre vás veľkonočný darček v podobe 25% zľavy na Protein Bueno Coconut po zadaní kódu KOKOSBUENO25SK.

Došlo k strate internetového pripojenia, skontrolujte prosím Vaše internetové pripojenie, obnovte stránku a skúste vykonať akciu znova.
Pri spracovaní vašej požiadavky došlo k chybe, obnovte prosím stránku a skúste vykonať akciu znova.

Ako rýchlo schudnúť

27. 10. 2021

Stresuje vás každoročné snaha schudnúť rýchlo pred dovolenkou do plaviek? Tohtoročná dovolenková sezóna je zatiaľ odložená na neurčito, preto môžete tento stres nahradiť úplne novým prístupom k chudnutiu, ktorý bude nielen efektívny, ale hlavne trvalý. Vďaka našim diétnym programom schudnete tukové zásoby rovnomerne po celom tele a s minimálnym rizikom jo-jo efektu. Zaujíma vás, ako vďaka pravidelnému stravovanie dosiahnuť postavy snov? Potom ste tu správne.

 

 

Sedavý spôsob života, nepravidelné jedenie, stres, celodenné hladovanie, večerné vyjedanie chladničky či nezvládnuteľné chute - spoznávate sa v niektorom z týchto najčastejších dôvodov ukladania tukov? Pri chudnutí je dôležité eliminovať čo najviac nezdravých praktík a nahradiť ich novými zdravšími návykmi. Nebojte, nemusíte sa trápiť hladovkami alebo začať každý deň zbesilo cvičiť. Pre rýchle a efektívne chudnutie stačí nájsť správny spôsob stravovania, pri ktorom nebudete trpieť, ale kilá pôjdu dole. Vždy je dobré začať revíziou jedálnička a pravidelnosťou v jedlách. Pre každého človeka bude vhodný počet porcií za deň iný, jedno pravidlo však platí pre každého - jedzte menej, ale častejšie s časovými rozostupmi. Iba tak bude vaše telo "spokojné", pretože mu budete dodávať dostatočný prísun energie po celý deň.

 

K pravidlám zdravého životného štýlu okrem pravidelného stravovania  striedmych porcií počas dňa patrí tiež dostatočný prísun zeleniny v strave, pitný režim a pohyb. Ak je pre vás pohyb z nejakého dôvodu nepríjemný a pri predstave strojov vo fitku sa vám zatmieva pred očami, pokúste na to ísť inak a sústrediť sa na prirodzený pohyb počas dňa, ktorým je chôdza, práca na záhrade, upratovanie domácnosti, vyčíňanie s deťmi a ďalšie aktivity, ktoré vás prirodzene zdvihnú zo stoličky. Ak máte sedavú prácu, skúste sa čas od času prejsť, pretiahnuť a prehýbať stuhnuté končatiny.

 

Pokiaľ už nejaké to kilo navyše máte a viete, že je pre vás ťažké ustrážiť si pravidelnosť v jedle, môže pre vás byť chudnutie uvedeným štýlom ťažké a dlhotrvajúce. V takom prípade odporúčame do nového štýlu života ísť naplno pomocou diétneho programu Prodietix, ktorý je efektívnejší a centimetre budú miznúť rýchlejšie. V tele sa vďaka keto diéte naštartuje ketóza, pri ktorej budete chudnúť tuky rovnomerne po celom tele. Keto jedlá vám dodajú všetky potrebné zložky výživy, nebudete preto musieť mať strach, že si chudnutím priťažíte, ako sa tomu môže stať pri neuváženom chudnutí na vlastnú päsť. Prodietix keto jedlá sú navyše veľmi chutné, sú totiž francúzskeho pôvodu. Francúzi sú svojím gurmánstvom preslávení po celom svete, tešiť sa preto môžete na vysokú kvalitu a pestrosť sladkých a slaných jedál. Vaša spokojnosť je pre nás na prvom mieste, preto ak vám predsa len niečo nebude chutiť, môžete to vymeniť.

 

Prehliadnuť diétne programy