Došlo k strate internetového pripojenia, skontrolujte prosím Vaše internetové pripojenie, obnovte stránku a skúste vykonať akciu znova.
Pri spracovaní vašej požiadavky došlo k chybe, obnovte prosím stránku a skúste vykonať akciu znova.

Vyhlásenie súťaže "Nakúpte diétny program a vyhrajte"

1. 10. 2023

Tešíme sa, že vám môžeme oznámiť, že naša veľká letná súťaž "Nakúpte diétny program a vyhrajte" bola úspešne ukončená. Chceli by sme poďakovať všetkým, ktorí sa súťaže zúčastnili a prispeli k jej skvelému priebehu.

Súťaž sa konala od 23. augusta do 12. septembra 2023 a bolo veľmi jednoduché sa jej zúčastniť. Stačilo nakúpiť ľubovoľný diétny program a automaticky ste boli zaregistrovaní. Z tohto množstva súťažiacich sme teraz vybrali troch šťastlivcov, ktorí si odnášajú naše ceny.

Na prvom mieste je poukaz od Amazing Places v hodnote €415, na druhom mieste poukaz na nákup na našom e-shope v hodnote €80 a na treťom mieste je poukaz na nákup na našom e-shope v hodnote €40.

Víťaza, ktorých sme vybrali teraz môžeme prezradiť. Týmto by sme chceli zablahoželať:

1. miesto: Lucie Sromkova

2. miesto: Katarina Augustinyova

3. miesto: Anna Rakučáková

Víťaza budeme čoskoro kontaktovať a oznámime ďalšie informácie týkajúce sa výhry. Veľmi gratulujeme!

Chceli by sme poďakovať všetkým, ktorí sa súťaže zúčastnili, a tešíme sa na ďalšie podobné akcie. Pokiaľ nechcete prísť o novinky zo sveta našich súťaží, prihláste sa k odberaniu nášho pravidelného newslettera.

Pokiaľ hľadáte naše výborné produkty za ešte výhodnejšiu cenu, tak na našich stránkach nájdete každý deň desiatky zľavnených produktov v špeciálnych akciách a výpredajoch. A nielen to! Okrem pravidelných akcií pre vás pripravujeme aj špeciálne Prodietix zľavové kódy.

Ďakujeme za vašu účasť a tešíme sa na ďalšie súťaže!

Súvisiace produkty