Došlo k strate internetového pripojenia, skontrolujte prosím Vaše internetové pripojenie, obnovte stránku a skúste vykonať akciu znova.
Pri spracovaní vašej požiadavky došlo k chybe, obnovte prosím stránku a skúste vykonať akciu znova.

Fusilli s kalerábovou kapustou

2. 2. 2023

Pravidelnou konzumáciou kalerábu môžeme pozitívne ovplyvniť hladinu cholesterolu v krvi a vďaka tomu prispieť k zdraviu cievneho systému. S týmto receptom prichádza ďalší tip na obed či večeru so sebou do krabičky ...

Recept je vhodný pre 2. a 3. fázu Prodietix diéty.

Ingrediencie na jednu porciu:

proteínové cestoviny Fusilli 

1 lyžica sušenej cibule

1/2 kalerábu

soľ a čierne korenie

štipka drvenej rasce

1 lyžica panenského olivového oleja

Postup prípravy

Kaleráb nastrúhame na hrubo, dusíme do mäkka a pridáme sušenú cibuľu. Ochutíme soľou, korením, drvenou rascou.

Cestoviny uvaríme v 1 litri vriacej osolenej vody. Môžeme pridať olivový olej, aby sa cestoviny nelepili. Varíme 6-7 minút, potom zlejeme.

Fusilli zmiešame s poduseným kalerábom. Ako ozdobu a na dochutenie možeme pridať lístky čerstvej bazalky, petržlenovej vňate alebo pažítky.

Súvisiace produkty