Došlo k strate internetového pripojenia, skontrolujte prosím Vaše internetové pripojenie, obnovte stránku a skúste vykonať akciu znova.
Pri spracovaní vašej požiadavky došlo k chybe, obnovte prosím stránku a skúste vykonať akciu znova.

Alena H.

9. 1. 2023

V minulosti som skúšala diétu od Prodietix aj konkurencie. Tá konkurenčná nefungovala, nič som neschudla, a navyše ani nemali žiadny manuál, ktorého by som sa mohla držať. Bolo to skôr také trápenie bez žiadneho výsledku. Preto som sa vrátila k tejto diéte, pri ktorej z minulosti viem, že skutočne funguje. Dokonca si ju predtým objednalo aj niekoľko ďalších členov našej širšej rodiny a videla som na nich, že je možné schudnúť aj bez pohybu.

Najväčšou motiváciou pre mňa bola lepšia postava, zdravotný stav a celkovo lepší pocit sama zo seba. Súčasne som vedela, že keď uvidí výsledky manžel, rozhodne sa so svojím telom a zdravím tiež niečo urobiť.

Na webe spoločnosti som si pomocou kalkulačky vypočítala, že na dosiahnutie mojej vysnívanej váhy potrebujem zvoliť diétu „M“ na 9 týždňov. Keďže som milovníkom všetkého čokoládového, najviac mi zachutnali palacinky, nápoje a koláče. Obľúbila som si aj širokú ponuku cestovín, pizzu, ale aj vafle a polievky. Naopak mi ale vôbec nechutili omelety, ktoré boli na môj vkus pomerne suché.

Vďaka diéte sa teraz cítim zdravšie a šťastnejšie. Je to veľmi hrejivý pocit, keď sa na vás pozrie váš muž a ocenia, že vyzeráte dobre a sekne vám to. Všímam si tiež lepšiu náladu a viac energie do života. Táto diéta mi pomohla schudnúť viac ako 20 kíl a som presvedčená, že pokiaľ by som v budúcnosti uvažovala o ďalšej diéte, bude to práve Prodietix. Ostatným by som len odkázala, nech to nevzdávajú a vydržia. Výsledok bude stáť za to.