Veselá Veľká noc! Máme pre vás veľkonočný darček v podobe 25% zľavy na Protein Bueno Coconut po zadaní kódu KOKOSBUENO25SK.

Došlo k strate internetového pripojenia, skontrolujte prosím Vaše internetové pripojenie, obnovte stránku a skúste vykonať akciu znova.
Pri spracovaní vašej požiadavky došlo k chybe, obnovte prosím stránku a skúste vykonať akciu znova.

Eva M.

30. 3. 2022

Keto diétu od Prodietix mi odporučila moja sestra, ktorá si ju nemohla vynachváliť. Ja som nikdy v živote žiadnu diétu nevyskúšala a vždy som bola k tomu trochu skeptická. Povolaním som chyžná, a aj keď sa v rámci práce celkom dosť nabehám, kilá dole nešli. To bolo možno zapríčinené aj tým, že som sa stravovala nepravidelne. Postupne som začala mať problémy s pohybovým aparátom, čo viedlo k tomu, že som začala premýšľať, čo zmeniť. Vybrala som si Prodietix a diétu M na 12 týždňov s cieľom schudnúť aspoň 20 kíl. Ani som sa nestačila čudovať, keď som pri vážení zistila, že som celkovo schudla takmer dvojnásobok. Nebudem klamať, začiatky boli ťažké, ale s podporou rodiny a priateľov to išlo oveľa lepšie. Tiež som si postupom času obľúbila hneď niekoľko jedál, hlavne chorizo, to mi veľmi chutilo.Diéta už mi síce skončila, ale naučila som sa vďaka nej jesť pravidelne a rozhodne by som v tom chcela pokračovať aj naďalej, tak mi držte palce. A čo by som odkázala všetkým, čo s diétou od Prodietixu ešte len začínajú? Vydržte, potom budete nadšení rovnako ako som teraz ja.