Veselá Veľká noc! Máme pre vás veľkonočný darček v podobe 25% zľavy na Protein Bueno Coconut po zadaní kódu KOKOSBUENO25SK.

Došlo k strate internetového pripojenia, skontrolujte prosím Vaše internetové pripojenie, obnovte stránku a skúste vykonať akciu znova.
Pri spracovaní vašej požiadavky došlo k chybe, obnovte prosím stránku a skúste vykonať akciu znova.

Kamila L.

30. 6. 2022

Nikdy som žiadnu diétu neskúšala, až teraz po prvýkrát s firmou Prodietix. Túto ketodietu som si vybrala kvôli možnosti voliť si jedlá podľa svojich preferencií a chutí a mať tak aj pri diéte jedla čo mi chutia. Pred diétou bolo pri mojom normálnom stravovaní najväčším kameňom úrazu to, že som vždy zháňala len niečo rýchle, čo ma zasýti. Bola som totiž v poslednom ročníku na vysokej a nemala som toľko času, venovať sa vareniu zdravších jedál.

Prodietix ponúka diétnu kalkulačku, podľa ktorej si každý môže spočítať diétu na mieru. Mojím cieľom bolo schudnúť 15 kíl, preto mi bola vypočítaná diéta M na 9 týždňov.

Na celom diétnom programe ma bavila jednoduchosť a pohodlnosť pri príprave jedál. Veľmi mi chutili párky a koláčiky, ktoré som si dávala každé ráno na raňajky. Najmenej mi naopak chutili krémy a pudingy.

Pre keto diétu som sa rozhodla kvôli tomu, že som chcela rýchlo schudnúť prebytočné kilá, ktoré som na sebe pociťovala. Mojím najväčším hnacím motorom a motiváciou bolo, aby som so sebou a vo svojom tele bola spokojná. Teraz po diéte som spokojná a cítim sa super, preto všetkým, ktorí o diéte premýšľajú držím palce. Stojí za to, to skúsiť.