Veselá Veľká noc! Máme pre vás veľkonočný darček v podobe 25% zľavy na Protein Bueno Coconut po zadaní kódu KOKOSBUENO25SK.

Došlo k strate internetového pripojenia, skontrolujte prosím Vaše internetové pripojenie, obnovte stránku a skúste vykonať akciu znova.
Pri spracovaní vašej požiadavky došlo k chybe, obnovte prosím stránku a skúste vykonať akciu znova.

Lenka Š.

20. 4. 2022

Pracujem ako detská sestra na intenzívnom oddelení, baví ma cestovanie, fotenie a najradšej trávim čas s mojou rodinou. Jedlo mám rada, ale väčšinu času som sa stravovala nepravidelne a nijako extra to neriešila. Firmu Prodietix som poznala od kamarátok, ktoré ich diétu vyskúšali a boli spokojné. Hľadala som potom recenzie, aby som si urobila predstavu, čo čakať. Zistila som, že kladné recenzie prevažujú, rozhodla som sa začať.

 

Pomocou diétnej kalkulačky som si spočítala, že aby som splnila svoj cieľ schudnúť aspoň 12 kg, mala by som začať s diétnym programom „M“ na 9 týždňov. Najväčšou motiváciou pre mňa bol jednoznačne túžba obliecť svoje staré oblečenie, ktoré som dlho nemohla nosiť. Počas diéty som si obľúbila niekoľko jedál, hlavne tie sladké. Medzi mojich favoritov patrili snáď všetky tyčinky, wafle, alebo chorizo ​​a chipsy. Nielen, že som som vďaka diéte schudla, naučila som sa tiež pravidelne jesť a pridávať si do jedálnička väčšie množstvo zeleniny. Tieto návyky si chcem zachovať. Diétny program skončil a ja sa celkovo cítim spokojnejšia. Mám aj viac energie, čo ma nakopáva k tomu, aby som na sebe aj naďalej pracovala. Mojou ďalšou úlohou teraz je udržať si váhu a spevňovať telo. Všetkým, čo o diéte premýšľajú, veľmi odporúčam. Ani nebudete veriť, akú vôľu nájdete a aké výsledky budete mať.