Došlo k strate internetového pripojenia, skontrolujte prosím Vaše internetové pripojenie, obnovte stránku a skúste vykonať akciu znova.
Pri spracovaní vašej požiadavky došlo k chybe, obnovte prosím stránku a skúste vykonať akciu znova.

Petra L.

9. 6. 2022

Za možnosť skúsiť túto keto diétu vďačím môjmu kolegovi z práce, vďaka ktorému som firmu Prodietix objavila. Jeho super premena za tak krátky čas ma zaujala natoľko, že som do toho išla tiež. Pracujem ako projektantka a vo svojom voľnom čase sa rada venujem foteniu a cestovaniu. Než som začala s diétou, skúšala som schudnúť tak, že som si do práce robila krabičky, čo bolo super do doby, než som sa vrátila domov a tam zjedla všetko, čo som cestou stretla. Efekt to teda pre mňa veľmi nemalo a ja som si sľúbila, že skúsim niečo iné. Vybrala som si diétny program od Prodietix, konkrétne diétu M na 12 týždňov s tým, že môj cieľ bolo schudnúť 20 kíl. Keď som sa do toho pustila, bolo pre mňa naozaj ťažké dodržiavať pravidelnosť jedál, ale pretože do toho išla aj sestra a sesternica, tak sme sa vzájomne motivovali, až nám to prišlo úplne normálne a v pohode.

Zo všetkých jedál čo som vyskúšala mi najviac chutili vanilkové tyčinky a chorizo. Čomu som naopak na chuť neprišla boli cestoviny, tie som si dochucovala zeleninou, a až potom mi chutili. Avšak s diétou Prodietix som bola veľmi spokojná a pokojne by som do toho išla znova. Jediné čo mi v programe chýbalo boli slané jedlá, tých by som chcela viac.

Som rada, že som diétu podstúpila, cítim sa teraz naozaj dobre a čo ma teší je, že mám veľa energie a chuť opäť športovať.