Došlo k strate internetového pripojenia, skontrolujte prosím Vaše internetové pripojenie, obnovte stránku a skúste vykonať akciu znova.
Pri spracovaní vašej požiadavky došlo k chybe, obnovte prosím stránku a skúste vykonať akciu znova.

Vivien

15. 11. 2021

Vivien V. (22 rokov, Maďarsko)

"Najviac som prekvapila samu seba..."

Diétu som sa rozhodla vyskúšať z niekoľkých dôvodov - som malá vzrastom a každé kilo navyše je na mne vidieť. Necítila som sa dobre vo svojej koži, nemala som chuť ísť do spoločnosti a hanbila som sa za seba. Navyše mi v hlave hlodal hlások, že nadváha nie je pre moje zdravie dobrá. Vedela som, že pre mňa bude keto diéta prelomová a nemohla sa dočkať, až začnem.

Po otvorení balíčka som bola prekvapená a prvú hodinu strávila usporiadavaním jedál, aby som ľahšie našla to, čo budem neskôr potrebovať. Počas diéty ma bavilo skúšať a vymýšľať rôzne recepty proteínových jedál. Prvé dni boli obklopené kúzlom novosti, moje sebavedomie s každým dňom rástlo, nálada bola čím ďalej tým lepšia a celkovo všetko sa zlepšovalo. Prvá polovica prvej fázy diéty bola ťažká, potom prišiel zlom a druhá a tretia fáza išli tak ľahko, až mi to niekedy chýba.

Od začiatku som nabehla na prísny režim a nenechala sa zviklat. Pre rodinu som musela variť samostatne, čo bolo najskôr trochu ťažké. Akonáhle sme si však na nový režim zvykli, pocítila som z ich strany veľkú hrdosť, že som sa do chudnutia pustila a pevne vytrvala. Najviac som prekvapila samu seba tým, že zvládnem mesiace bez čokolády a celé leto bez zmrzliny. Vystačila som si s čokoládovými Prodietix potravinami. K tomu som pridala aj aeróbny pohyb, ako chôdza, turistika a jazda na bicykli.