Došlo k strate internetového pripojenia, skontrolujte prosím Vaše internetové pripojenie, obnovte stránku a skúste vykonať akciu znova.
Pri spracovaní vašej požiadavky došlo k chybe, obnovte prosím stránku a skúste vykonať akciu znova.

Veľkonočný baranček

25. 3. 2024

Recept je vhodný pre: 1.fáza2. fáza3. fáza

Upečte si zdravú alternatívu barančeka, ktorý je jedným zo symbolov veľkonočných sviatkov. Pripravili sme si pre vás rýchly a vynikajúci recept, ktorý je vhodný už od prvej fázy diéty.

Čo potrebujete:
  • 1 balenie tvarohovo-marhuľového krému Prodietix
  • 1 vajce
  • 1 plnú lyžicu vody
  • 1 plnú lyžicu mandľovej múky
  • 1 lyžičku vanilkového extraktu
  • 1 formičku na barančeka vo veľkosti 19 x14 x 3 cm

Ako na to:

1. Oddelíme žĺtok od bielka. Bielok vyšľaháme do tuhého snehu.

2. Do misky vysypeme tvarohovo-marhuľový krém, ktorý vymiešame spolu s jednou lyžicou vody, žĺtkom, extraktom z vanilky a mandľovou múkou.

3. Pridáme vyšľahaný sneh a pomaly zapracujeme.

4. Rovnomerne nalejeme do formičky.

5. Vložíme do rozohriatej rúry pri teplote cca 170°C a pečieme asi 15 minút.

6. Barančeka vyklopíme z formičky a ozdobíme.

Ako veľkonočného baránka jesť v 2. a 3. fáze?

Ak sa nachádzate v druhej alebo tretej fáze diéty, pridajte dve vajcia spolu s dvoma lyžicami mandľovej múky. Barančeka si rozdeľte na dve porcie.

Súvisiace produkty