Veselá Veľká noc! Máme pre vás veľkonočný darček v podobe 25% zľavy na Protein Bueno Coconut po zadaní kódu KOKOSBUENO25SK.

Došlo k strate internetového pripojenia, skontrolujte prosím Vaše internetové pripojenie, obnovte stránku a skúste vykonať akciu znova.
Pri spracovaní vašej požiadavky došlo k chybe, obnovte prosím stránku a skúste vykonať akciu znova.

Hana N.

12. 5. 2022

Diétu Prodietix som vyskúšala už minulý rok a bola som veľmi spokojná. Preto, keď som sa rozhodla so sebou pred letom niečo urobiť a schudnúť do plaviek, Prodietix bol jasnou voľbou. Zvolila som diétu S na 9 týždňov. Mojím cieľom bolo schudnúť 12 kíl a vďaka tomu, že som túto diétu už držala, som vedela, čo ma čaká a aké veľké ciele si môžem dať. Musím uznať, že pred diétou som jedla veľmi nezdravo a nepravidelne. V diéte ma podporovala priateľka, ktorá diétu držala so mnou a pomáhala mi prekonávať všetky moje chute. Aj vďaka tomu to asi šlo tak hladko.

V priebehu diéty som mala čas vyskúšať niekoľko produktov, najviac mi ale chutili bolonské špagety a zo sladkého tyčinky a palacinky.

Prodietix diétu by som odporučila všetkým ľuďom, ktorí o keto diéte premýšľajú, pretože okrem toho, že naozaj dobre chutí, aj funguje.