Francúzska proteínová diéta

Čevapčiči



Recept je vhodný pre: 2.fázu, 3. fázu


ingrediencie na 5 porcií

  • hovädzie mäso 500 gramov
  • olej olivový 1 lyžička
  • 2 lyžičky sušenej cibule
  • štipka červenej papriky
  • soľ
  • korenie čierne
  • petržlen hladkolistý

postup prípravy

Chudé hovädzie mäso pomelieme alebo rozmixujeme. Vmiešame do neho olej, sušenú cibuľu, korenie a nasekanú petržlenovú vňať.
Rukami namočenými v studenej vode vytvarujeme menšie valčeky, potrieme ich olivovým olejom a upečieme v rúre vyhriatej na 180 stupňov približne 30 minút. Hotové čevapčiči servírujeme s dijonskou horčicou, zeleninovým šalátom a varenými zemiakmi.
TIP: Servírovať môžete napríklad s Prodietix pučenými zemiakmi, pričom si jednu porciu zemiakov aj mäsa rozložíte na polovicu, aby ste neprekročili množstvo bielkovín v jednej porcii.

Online kalkulačka

Spočítajte si svoj diétny program

žena muž

Problematické partie

Poraďte sa s výživovým poradcom

Zarezervujte si bezplatnú telefonickú konzultáciu s výživovým poradcom