Francúzska proteínová diéta

Jarný šalát s reďkovkami



Recept je vhodný pre: 1. fázu, 2. fázu, 3. fázu

ingrediencie na 2 porcie:

  • väčší zväzok reďkoviek
  • 1/2 balenie rukoly
  • 1/2 balenie valeriánky (poľníčku)

Dresing:

  • 1 lyžica za studena lisovaného olivového oleja
  • 2 lyžice dijonskej horčice (nesladenej)
  • 1 tabletka stévie rozpustené v troške vody
  • soľ
  • korenie
  • 3 lyžice vody


postup prípravy:

Najprv si pripravíme zálievku. V troške vody necháme rozpustiť tabletku stévie a medzitým si zmiešame olej s dijonskou horčicou, soľou, korením a vodou. Po rozpustení zamiešame aj stéviu a dáme chladiť do chladničky.
Reďkovky umyjeme a nakrájame na veľmi tenké plátky. Rukolu s valeriánkou v sitku prepláchneme a vložíme do misy, kde následne zmiešame s reďkovkami a pripravenou zálievkou.
Podávame k proteínovým jedlám alebo samostatne kedykoľvek počas dňa.

Online kalkulačka

Spočítajte si svoj diétny program

žena muž

Problematické partie

Poraďte sa s výživovým poradcom

Zarezervujte si bezplatnú telefonickú konzultáciu s výživovým poradcom