Kapustový šalát s kôprom



Šalát je vhodný pre: 1. fáza, 2. fáza, 3. fáza

ingrediencie

  • hlávka bielej kapusty
  • zväzok kôpru
  • 150 ml vody
  • 3 lyžice vínneho octu
  • 2 tablety stévie
  • soľ
  • čierne korenie

postup prípravy

Kapustu nastrúhame najemno a dáme do misy, pridáme soľ a kapustu poriadne pomačkáme, aby sa soľ dostala všade. Zmiešaním so soľou docielime, že kapusta zmäkne a pustí vodu. Dáme do chladničky na 2 hodiny odležať. Potom si pripravíme zálievku zo 150 ml vody, 2 tabliet stévie, približne 3 lyžíc octu a čierneho korenia. Pripravenou zálievkou šalát prelejeme a zamiešame. Na záver pridáme ešte nasekaný kôpor a opäť premiešame. Pred podávaním necháme odležať v chladničke.

Online kalkulačka

Spočítajte si svoj diétny program

žena muž

Problematické partie