Francúzska keto diéta

Veľká letná zľava 20% na samostatné proteínová jedla Prodietix Slim

Kuracia roláda s parmezánom a špenátom



Diéta nie je prekážkou, aby ste sa s rodinou zišli u slávnostného obeda! Oslávte veľkú noc skvelou kuraciou roládou so špenátom a parmezánom!

Konzumujte od druhej fázy ako "normálne jedlo" najviac raz denne. Ako prílohu zvoľte šalát z povolenej zeleniny. V tretej fáze s varenými zemiakmi.

Ingrediencie na 4 porcie:

  • 1/2 bielej cibule
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 1 lyžica olivového oleja
  • 200 g baby špenátu
  • 50 ml vody
  • 500 g kuracích pŕs
  • 50 g kvalitnej sušenej šunky (min 95% mäsa) (od tretej fázy diéty)
  • 30 g strúhaného parmezánu
  • 300 ml kuracieho vývaru z povoleného mäsa a zeleniny
  • soľ a čerstvo namleté korenie

Postup prípravy:

Pripravíme si dva 80 cm pláty alobalu a položíme cez seba, aby bola plocha pre roládu čo najväčšia. Do jeho strednej časti vodorovne rozprestrieme natenko rozklepané kuracie prsia do súvislej vrstvy. Mäso osolíme a okoreníme.

Na polovicu mäsa rozprestrieme špenátovou zmes z panvičky, poukladáme plátky šunky a všetko posypeme parmezánom. Mäso zrolujeme a obalíme alobalom. Roládu potom zviažeme, aby sa pri pečení nerozpadlo. Vložíme do zapekacej misy a podlejeme pripraveným vývarom. Pečieme hodinu na 190 ° C a potom zložíme alobal a dopekáme ešte 20 minút na 230 ° C, pokiaľ nebude krásne zlatistá.

Môžeme ihneď podávať.

Dobrú chuť!

Online kalkulačka

Vypočítajte, aký diétny program je pre Vás najvhodnejší?

Pohlavie

Problematické partie

Hľadám najvhodnejší program...

Poraďte sa s výživovým poradcom

Zarezervujte si bezplatnú telefonickú konzultáciu s výživovým poradcom