Francúzska proteínová diéta

Proteínová tvarohová buchta



Recept je vhodný pre: 3. fázu 

ingrediencie na 6 porcií

postup prípravy

Rúru si predhrejeme na 180 ° C. Obaja tvarohy dáme do misky a postupne do nich šľahačom zašľaháme rozklepnuté vajcia, sladidlo a Prodietix krém s príchuťou vanilky.
Tortovú formu vyložíme papierom na pečenie. Do pripravenej formy nalejeme polovicu cesta, do zvyšnej polovice pridáme holandské kakao. Kakaovú časť cesta lejeme do svetlej cik cak, aby bola buchta pekne dvojfarebná. Buchtu pečieme na 180 ° C 20 minút. Potom stiahneme na 150 ° C a dopekáme ešte cca 30 minút. Pri podávaní môžete buchtu ozdobiť 100 gramami ovocia.

Online kalkulačka

Spočítajte si svoj diétny program

žena muž

Problematické partie

Poraďte sa s výživovým poradcom

Zarezervujte si bezplatnú telefonickú konzultáciu s výživovým poradcom