Valašská kyselica
Polievka je vhodná pre: 1. fáza, 2. fáza, 3. fáza
ingrediencie na 1 porciu
- 1 porcia Prodietix - Šampiňónová polievka
- 50 g kyslej kapusty (bez pridaného cukru – skontrolujte na etikete)
- 50 g čerstvých húb, hlivy ustricovej alebo šampiňónov
- lyžice kvalitného oleja
- 5 lyžíc vody
- rasca
- soľ
- čierne korenie
postup prípravy
Na rozohriatu pancicu s nepriľnavým povrchom nalejte pár kvapiek oleja a 5 lyžíc vody, pridajte pokrájané huby a restujte, pokým huby nezmäknú. Pokiaľ sa všetka voda odparí, môžete pridať ďaľšiu, aby sa zmes nepripaľovala. Po zmäknutí húb vložte do panvice kyslú kapustu a spoločne s hubovou zmesou nechajte prehriať. Dochuťte rascou, soľou a čiernym korením a zmiešajte so Šampiňónovou polievkou pripravenou podľa návodu na etikete.
Hľadám najvhodnejší program...