Francúzska proteínová diéta

Vanilková palacinka s tvarohom a ovocím



Recept je vhodný pre: 3. fázu

ingrediencie na dve porcie

postup prípravy

Zmes na vanilkovú palacinku zmiešame s 50 g studenej vody, rozmiešame v shakeri a necháme minútu odstáť. Zmes vlejeme na panvicu s nepriľnavým povrchom a opekáme z každej strany 2-3 minúty. V miske zmiešame tvaroh, čakankový sirup a čučoriedky. Hotovú palacinku potom naplníme pripravenou zmesou.

V tomto recepte kombinujeme normálne a proteínové jedlo Prodietix. Bližšie informácie nájdete v návode pre Prodietix diétu v sekcii "Kombinácia normálneho a proteínového jedla".

Dobrú chuť

Online kalkulačka

Spočítajte si svoj diétny program

žena muž

Problematické partie

Poraďte sa s výživovým poradcom

Zarezervujte si bezplatnú telefonickú konzultáciu s výživovým poradcom