Francúzska proteínová diéta

Zapečený karfiol s bylinkami



Recept vhodný pre1., fázu, 2. fázu, 3. fázu

ingrediencie pre 1 porciu

  • 1 balenie Prodietix omeleta s bylinkami 
  • 200 g karfiolu
  • hrsť čerstvých byliniek (bazalka, majorán, tymián)
  • soľ
  • čierne korenie
  • sušená cibuľa

postup prípravy

Karfiol umyjeme, otrháme listy a rozdelíme na ružičky, ktoré uvaríme v osolenej vode.
Medzitým si pripravíme Prodietix omeletu s bylinkami podľa návodu na zadnej etikete. Uvarený karfiol zlejeme a pokrájame na malé kúsky. Čerstvé bylinky nasekáme najemno a pridáme ku karfiolu. Celú zmes podľa chuti osolíme, okoreníme a pridáme sušenú cibuľu.
Všetko premiešame a prilejeme pripravenú Prodietix omeletu.
Vzniknutú hmotu nalejeme do pekáča, ľahko vymazaného olivovým olejom.
Pečieme v predhriatej rúre na 180 stupňov 20 - 25 minút, dozlatista.
Podávame so zelerovými hranolkami alebo so zeleninovým šalátom z povolenej zeleniny.

Online kalkulačka

Spočítajte si svoj diétny program

žena muž

Problematické partie

Poraďte sa s výživovým poradcom

Zarezervujte si bezplatnú telefonickú konzultáciu s výživovým poradcom