Povolená zelenina v 2. fáze
Artičoky s bylinkami
Vedeli ste, že artičoky podporujú tvorbu tráviacich enzýmov a patrí medzi najlepšie liečivá na pečeň a žlčník? Náš nový recept vás určite milo prekvapí.
Recept vhodný pre: 1. fáza, 2. fáza, 3. fáza
Brokolicové muffiny
Tento veľmi ľahký pokrm Vás prekvapí nielen svojou jednoduchou prípravou, ale aj veľkou škálou využitia. Muffiny si môžete dať teplé ako obed či večeru alebo studené ako predom pripravenú desiatu či olovrant, ktoré si vezmete so sebou.
Recept je vhodný pre: 1. fáza, 2. fáza, 3. fáza
Pečená tekvica
Táto sezónna zelenina môže byť v zime zdrojom vápnika, horčíka, železa a vitamínov C a B. Či už využijete vlastné zásoby alebo sa ju rozhodnete kúpiť, určite vyskúšajte tekvicu pečenú.
Recept je vhodný pre: 2. fáza, 3. fáza
Brokolicové fašírky
Brokolica je výborným zdrojom vitamínu C a kyseliny listovej, ktorej dostatočný príjem je obzvlášť pre organizmus žien potrebný.
Recept je vhodný pre: 1. fáza, 2. fáza, 3. fáza
Mätová limonáda
Látky obsiahnuté v mäte piepornej majú blahodárny vplyv na tráviace orgány - sú protizápalové a pôsobia proti nafukovaniu.
Limonáda je vhodná pre: 1. fázu, 2. fázu, 3. fázu
Šalát z čínskej kapusty
Čínska kapusta obsahuje širokú škálu vitamínov a minerálov, napríklad v obsahu vitamínu C predčí mladé listy čínskej kapusty aj citróny.
Recept je vhodný pre: 1. fáza, 2. fáza, 3. fáza
Tekvicové pyré
Túto jesennú zeleninu je možné pripravovať na mnoho spôsobov. S naším receptom si vytvoríte prílohu k proteínovým, ale aj "normálnym" jedlám.
Recept je vhodný pre: 2. fáza, 3. fáza
Uhorková limonáda
Už vás nebaví piť len vodu a zelený čaj? Táto uhorková limonáda je ďalšou možnosťou pre proteínovú diétu Prodietix.
Limonáda je vhodná pre: 1. fáza, 2. fáza, 3. fáza
Cuketové rezance
Ste zvyknutý na klasické prílohy a chýbajú Vám k mäsu? Skúste tieto cuketové rezance, príprava je veľmi jednoduchá a môžete ich zjesť trebárs aj za plnú misu.
Recept je vhodný pre: 1. fáza, 2. fáza, 3. fáza
Ratatouille
Francúzska klasika v podaní tohoto ratatouille sa môže podávať ako príloha k normálnym jedlám, ale aj samotné.
Recept je vhodný pre: 2. fáza, 3. fáza
Online kalkulačka
Spočítajte si svoj diétny program