Risoni s baklažánom a cuketou



Recept je vhodný pre: 1. fáza, 2. fáza, 3. fáza

Ingrediencie na 1 porciu:

  • Prodietix cestoviny risoni
  • 100 g menšej cukety
  • 100 g baklažánu
  • bazalka
  • 1 lyžica olivového oleja
  • soľ
  • korenie

Cuketu a baklažán nakrájame na pol centimetrová kolieska. Rozložíme na pracovnú plochu, osolíme a necháme "vypotiť" prebytočnú vodu. Po pár minútach obrúskom vodu zotrieme a vkladáme na rozpálenú panvicu pokvapkanú olivovým olejom. Orestujeme dozlata z oboch strán. Po orestovaní zľahka osolíme a okoreníme. Zmiešame s cestovinami pripravenými podľa návodu na zadnej strane výrobku a pridáme natrhanú bazalku. Pred konzumáciou pokvapkáme olivovým olejom.